16142-SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL, KATEGORIA EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

1. LEVIZJE PARALELE (AFATI 18.09.2020)

2.PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL(AFATI 23.09.2020)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe