2243-SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL, KATEGORIA EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

LEVIZJE PARALELE (AFATI 27.02.2021)

1.Rezultatet e verifikimit paraprak

2. Rezultatet e verifikimit

PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL (AFATI 04.03.2021)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe