242-SHPALLJE PER VEND TE LIRE PUNE "EDUKATORE PER ARSIMIN PARASHKOLLOR NE KOPSHTIN BESELIDHJA"

SHIKO SHPALLJE

AFATI PER DOREZIMIN E DOKUMENTAVE DATA 12.01.2021

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe