BASHKIA LEZHË VIJON PUNËN PËR LIRIMIN E HAPËSIRAVE PUBLIKE

Bashkia Lezhe vazhdon punen per lirimin e hapsirave publike te zaptuara padrejtesisht nga kundravajtes ligjor. Siç shprehet  kreu i Bashkise Pjerin Ndreu ne faqen e tij te fcb, situata e krijuar eshte nje katrahurë qe duhet te zgjidhet njehere e mire !
"Gjuheligeve te lehjes", vijon Ndreu, nuk ju pelqen as pastrimi, as ndricimi, as hapja e kanaleve kulluese, as hapesira te gjelberta, as pastrimi i rrugeve nga ferrat e shkurret, as t'ju inspektosh punimet e projekteve skandaloze ku kane derdhe parate e taksapaguesve lezhjane, as ti nxjerresh punonjesit ne pune e mos te paguhen kot pa bere asgje etj..
Ne nuk flejme ne punojme, thote Ndreu.  Keshtu qe melodine e mekur te lehjes dhe adresat fallco ne fb, do ju a leme si hajmali dhe si damke per gjithe zulllumet qe nuk eshte koha me jua perplase ne fytyre, por qe nje dite duhet me jua numeru para gjithe komunitetit te mrekullueshem lezhjan !
Per momentin, mbyll komentin e Tij Ndreu, skemi kohe me humbe se kemi shume pune perpara !
Rr.Lelcaj

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe