BASHKËBISEDIM DHE SHKËMBIM EKSPERIENCASH MES BASHKISË LEZHË DHE KOMUNËS GJAKOVË

Një bashkëbisedim vëllazëror ka nisur mes Bashkisë Lezhë me anëtarë të këshillit komunal të Gjakovës. I pranishëm në këtë takim ishte edhe kreu i Bashkisë Lezhë z.Pjerin Ndreu. Shkëmbimi i ideve reciproke për mënyrën e funksionimit të pushtetit lokal ka qenë temë e diskutimeve dypalëshe, të cilat u përfshinë në një atmosferë miqësore dhe konkurdancash të afërta.
Më pas të pranishmit bënë një vizitë tek muzeu etnografik ku u mrekulluan me punën e bërë dhe objektet e ekspozuara.
Rr.Lelçaj   25.10.2019

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe