Balldren

whatsapp image 2019-09-18 at 13

ADMINISTRATOR: Sander MARASHI
Datelindja:  03.04.1968
Arsimimi: -Shkolla e pregatitjes te oficereve rezerviste ne specialitetin kembesori
-Shkolla e larte universitare jopublike‘’ justicia’’fakulteti i drejtese
Eksperience Pune: Oficer ne repartin special 326 ne Ministrine e Puneve te Brendshem 1991 -1992
-Menaxher i agjensie turistike dhe kembim valutor 1994-2019
-Koordinator operacinal ne Sh.a Porti detar Shengjin 2018 e ne vazhdim

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe