Biblioteka e qytetit LEZHË

U krijua si një sallë modeste leximi Brenda ambienteve të ish shtëpisë së kulturës të qytetit të Lezhës. Me 1962 biblioteka me një fond prej 1200 librash, kaloi në katin e dytë të ish kinema "Drinit". Në këtë kohë u hap edhe reparti i të vegjëlve. Për nevoja zgjerimi, më 1976 si bibliotekë u përdor një ndërtesë njëkatëshe në bregun e "Drinit".

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe