Dajç

Administrator: Pjetër GJUSHI
Ditëlindja: 14.10.1957

Kontakt: nj.adm.dajc@hotmail.com

ARSIMI:

1994-1996 : Universiteti "Luigj Gurakuqi", Shkodër,Dega Gjuhë - Letërsi
1972-1976 : Shkolla e mesme "Hydajet Lezha", Lezhë

EKSPERIENCE PUNE:

Gusht 2015 e ne vijim: Administrator i Njësisë Administrative Dajç
1995-2015: Përgjegjës Gjendja Civile Komuna Dajç
1992-1995: Përgjegjës shërbimesh, Komuna Dajç
1981-1992: Kooperativa Bujqesore Dajç

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe