Kolsh

whatsapp image 2019-09-18 at 13

ADMINISTRATOR: FATMIR NDOKA
Datelindja: 31.01.1991

Arsimimi:
Universiteti Luigj Gurakuqi, Dega: Pune Sociale
Universiteti Luigj Gurakuqi, Dega: Psikologji Organizacionale


Eksperience Pune:
2013-2015  Pergjegjes Security  

2018 e ne vazhdim - Specialist i marredhenjeve me publikun prane ASHK Lezhe

 

 

 


 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe