Kolsh

Njesia Administrative Kolsh është një nga njësitë e Bashkisë Lezhë pas reformes Administrativo-Territoriale të vitit 2015. Kjo Njesi përbëhet nga 9 fshatra që jane: Patalej, Gjashë, Vele, Kolsh, Gryke, Manati, Lalm, Barbullojë dhe Kaçinar me një popullsi prej 6 885 banorësh dhe një siperfaqe prej 41.3 km2. Administrator i Njesisë është Fation Zefi.

manati

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe