Mundësi për program studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ky program mundëson studimin për një vit shkollor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me bursë të plotë të Departamentit Amerikan të Shtetit.

Programi është i hapur për nxënësit e shkollave të mesme publike dhe private, të klasave 10 dhe 11,  që janë të lindur në: 1 janar 2003-15 korrik 2005, si dhe për nxënësit me aftësi të kufizuar të lindur mes 15 shkurt 2002-15 korrik 2005

Do t’ju ishim shumë mirënjohës, nëse do t’i informonit punonjësit tuaj për këtë mundësi, për fëmijët dhe të afërmit e tyre.

Kliko për materjalin e plotë

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe