Nata e Kinemase Europiana

poster filmi 1

Me rastin e Nates së Kinemase Europiane, Europe House dhe Bashkia Lezhë, diten e shtunë, me date 22 Shtator 2018, ora 17:00 shfaq filmin "Trishtimi i Zonjës Shnajder" në ambientet e Qendres Kulturore të Femijeve (QKF) - Lezhë.

Ftojme të gjithe qytetaret dhe dashamiresit  e Kinemase, të marrin pjesë. Hyrja është e lire.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe