Në fundin e muajit tetor 2018 organizohet në Lezhë Festivali Folklorik Tipologjik Kombëtar, edicioni i 10-të

Në fund të këtij muaji Lezha do të mirëpresë rapsodë dhe instrumentistë popullorë nga e gjithë Shqipëria dhe më gjërë në edicionin e 10-të të Festivalit Folklorik Tipologjik Kombëtar.
Kryetari i Bashkisë Lezhë, z.Fran Frrokaj priti në një takim drejtoreshën e QKVF-së znj.Rezearta Kokonozi, ku u diskutua mbi platformën e bashkëpunimit në mënyrë që ky aktivitet kombëtar të jetë sa më i suksesshëm.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe