Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak Dt 24.04.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së këshillit bashkiak, diten e Merkure date 24.04.2019 ora 15:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" .

95b626d6-3eb7-4cbe-a25f-ed31eeae328d  ac85d22f-2ae6-4ff3-94b1-d235463b6658

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe