Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak Dt 28.05.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e Marte, date 28.05.2019 ora 15:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" . whatsapp image 2019-05-23 at 15 whatsapp image 2019-05-23 at 15

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe