Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak, data 19.09.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e enjte, datë  19.09.2019 ora 12:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" . whatsapp image 2019-09-16 at 08

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe