Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 13.11.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e enjte, datë 13.11.2019 ora 13:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta".

whatsapp image 2019-11-08 at 13

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe