Njoftime

 • 08.11.2019
  Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 13.11.2019 Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e enjte, datë 13.11.2019 ora 13:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta".
 • 08.11.2019
  Eksperti 1. Hartimi dhe dizenjimi i një pakete trajnimi për sa i përket zhvillimit bujqësor në zonën e Lezhës.
 • 30.10.2019
  Bazuar në udhëzimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës nr.13, datë 22.05.2019 “Për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërine”, shkresës nr.53 Prot., datë 30.10.2019, të Drejtorisë së Shkollës 9 Vjeçare Gjadër me lëndë “Njoftim për vend të lirë pune”: Bashkia Lezhë njofton shpalljen për vend të lirë punë në pozicionin: - Edukatore e Arsimit Parashkollor në kopështin e fshatit Gramsh
 • 29.10.2019
  Bazuar në udhëzimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës nr.13, datë 22.05.2019 “Për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërine”, shkresës nr.12 Prot., datë 18.10.2019 të Drejtorisë së Shkollës 9 Vjeçare “Grykë Lumi” me lëndë “Njoftim për vend të lirë pune”:
 • 25.10.2019
  Ju njoftojmë se në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave nr.666, datë 10.10.2019 janë hapur aplikimet për bursë për nxënësit e arsimit parauniversitar në institucionet arsimore publike.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe