Pallati i Kulturës

  • Pallati i Kultures i Qytetit te Lezhes
    Pallati i Kulturës i Qytetit të Lezhës -pak histori dhe pak aktualitet- Institucionet e para me karakter kulturor do te fillonin të ngriheshin aty në vitet 1946-47. Kinema "Drini" dhe shtëpia e kulturës dhe krijimtarise popullore "Manush Alimani", një emer që do t’a mbante edhe më vonë kur do të...
  • 1. Konkurse të fjales artistike; 2. Koncerte artistike (2 ne vit me Shkollat e Mesme); 3. Festivali i të rinjve "Magic Fest"; 4. Mbremje koreografike (2 ne vit); 5. Festivali "Zerat Magjik"; 6. Koncerti i 14 Marsit (cdo vit); 7. Koncert muziko-letrar për Nëne Terezën;...

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe