Së shpejti fillon puna për rikonstruksionin e rrugës së Torovicës

Kryetari i Bashkisë Lezhë z.Fran Frrokaj, ka paraqitur zyrtarisht pranë Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe Qeverisë kërkesën e përsëritur dhe projektin përfundimtar për rikonstruksionin e rrugës së Torovicës deri tek argjinatura si dhe për përmirësimin e infrastrukturës së fshatit Torovicë në qendër.
Së shpejti do të nisin proçedurat për tenderim nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, për zbatimin e këtij projekti, i cili, bashkë me rrugën e Shëngjinit janë dy projektet infrastrukturore më të rëndësishme të paraqitura dhe kërkuara si prioritete të domosdoshme nga Bashkia Lezhë.
Ne besojmë se Qeveria i është pergjigjur pozitivisht tashmë kërkesës së Bashkisë në emër të 5000 banorëve të Torovicës, Malecajve, Shkëmbit të Kuq e Kolajakajve, çka do të ndikojë drejtpërdrejt në përmirësimin e kushteve të jetesës në këtë zonë.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe