Shënkoll

Administrator: Albert RRUSTI
Ditëlindja: 12.02.1966

Kontakt: albertrrusti@yahoo.com

ARSIMI:

2013-2015 : Master shkencor "E drejta private e biznesit" Universiteti "Kristal",Tirane
2009-2011 : Universiteti "Kristal",Tirane,  dega Juridik
1986-1990 : Shkolla e mesme Shenkoll

EKSPERIENCE PUNE:

Gusht 2015 e ne vijim: Administrator në njesine Shënkoll
2011-2015: Sekretar Këshilli i Komunës Shënkoll
2007-2011: Anetar këshilli komunal Shënkoll

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe