Shpallja e rezultateve të Thirrjes së II-të ReLOaD

Lista e renditjes së projekt-propozimeve të Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC) të marra në dorëzim në kuadër të Thirrjes së II-të publike për OSHC-të në Bashkinë Lezhë, pjesë e Programit Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor/ReLOaD.

Shkarko listën.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe