Vendime te Keshillit Bashkiak

Atributet e kerkimit
 1 deri 10 prej 568 akte  Faqe  prej 57  akte ne faqe  
 Vendim   Nr.: 128   Dt.: 11.09.2020
PER NJE NDRYSHI NE ZBATIMIN E BUXHETIT PER VITIN 2020
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 127   Dt.: 11.09.2020
PER PERDORIMIN E FONDIT TE KONTIGJENCES , PER MBULIMIN E SHPENZIMEVE TE PAPARASHIKUARA NE BUXHETIN E VITIT 2020
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 126   Dt.: 11.09.2020
PER MIRATIMIN E LISTAVE TE PERFITUESVE PER GRANTE RIKONTRUKSIONI PER SHTEPITE INDIVIDUALE DHE BANESA NE NDERTESA (PALLATE) ME SHKALLE DEMTIMI DS1,DS2,DS3
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 125   Dt.: 01.09.2020
PER MIRATIMIN E SHEMBJES SE NDERTESES "KONVIKTI I SHKOLLES SE MESME KOLIN GJOKA ME KOORDINATA 41.778306N,19.645981E QYTETI LEZHE SI REZULTAT I DEMTIMIT NGA TERMETI I DATES 26 NENTOR 2019
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 124   Dt.: 01.09.2020
PER PERDORIMIN E FONDIT TE AKORDUAR NE INVESTIME
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 123   Dt.: 26.08.2020
PER MIRATIMIN E DOKUMENTIT TE RISHIKIMIT TE PLANIT TE PERGJITHSHEM VENDOR BASHKIA LEZHE
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 122   Dt.: 26.08.2020
PER MIRATIMIN E KERKESES SE BASHKISE LEZHE SE BASHKU ME DOKOMENTACIONIN TEKNIKO-LIGJOR PER AKORDIMIN E NDIHMES FINANCIARE PER DEMIN E SHKAKTUAR NGA RENIA E ZJARRIT NE BANESEN E SHTETASES ZNJ. SUELA PJETER GJONAJ, BANORE NE FSHATIN BALLDRE , NJESIA AD
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 121   Dt.: 26.08.2020
PER MIRATIMIN E KERKESES SE BASHKISE LEZHE SE BASHKU ME DOKOMENTACIONIN TEKNIKO-LIGJOR PER AKORDIMIN E NDIHMES FINANCIARE PER DEMIN E SHKAKTUAR NGA RENIA E ZJARRIT NE BANESEN E SHTETASIT Z. TONIN MARTIN COLAJ, BANOR NE TOROVICE, NJESIA ADMINISTRATIVE
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 120   Dt.: 26.08.2020
PER MIRATIMIN E KERKESES SE BASHKISE LEZHE SE BASHKU ME DOKUMENTACIONIN TEKNIKO-LIGJOR PER AKORDIMIN E NDIHMES FINANCIARE PER DEMIN E SHKAKTUAR NGA RENIA E ZJARRIT NE BANESEN E SHTETASES ZNJ. KLEJDA TONIN VATA, BANORE E FSHATIT GAJUSH , NJESIA ADMINI
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 119   Dt.: 26.08.2020
PER NDRYSHIMIN E VENDIMIT NR 86 DATE 26.06.2020 NE PIKINE 1 SHKRONJA B, ANA NDERTIMORE DHE PIKA 3, PER AKORDIMIN E NDIHMES FINANCIARE PER DEMIN E SHAKTUAR NGA RENIA E ZJARRIT NE BANESEN E SHTETASIT DORIANGJERGJ PALOKAJ, BANOR NE FSHATIN BALLDRE, NJES
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 1 deri 10 prej 568 akte  Faqe  prej 57  akte ne faqe  

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe